egna-erfarenheter

Jag vill höra era historier!

2015-05-02 08:23 #0 av: wildchild001

Som rubriker lyder hade jag jätte gärna velat höra hur EFT har hjälp er i era liv. Det kan vara allt från småsaker som att man äntligen lyckats få till den där golf svingen, huvudvärken är borta eller att man fått en fantastisk relation med sin partner. Alla historier är välkomna! Skriv en kommentar här nedan eller starta en ny tråd och berätta! 

Anmäl
2015-06-01 22:52 #1 av: gardit

Jag är total nybörjare på eft, har testat några olika videoklipp av ren nyfikenhet. Men i morse fick jag en kraftig huvudvärk / migrän. I vanliga fall tar jag en rejäl dos värktabletter och sover några timmar, men idag hade jag inte möjlighet till det.
Jag testade i stället att knacka samtidigt som jag intalade mig att jag duger som jag är och att jag är full av tillit inför framtiden.
Huvudvärken dämpades betydligt, nästa gång börjar jag tidigare och knackar mer ihärdigt, nu när jag vet att det funkar:)♡♡♡

De senaste dagarna har jag knackat på mirakel här: http://www.successeducation.se/index.php/eft
Idag kom katten fram och var nyfiken, vad händer? .... kan ni tänka er att försöka följa ett videoklipp samtidigt som en livlig tass försöker fånga den som rör sig på skärmen... jag fick ett gott skratt i alla fall :D

Anmäl
2015-06-08 19:12 #2 av: wildchild001

Vad kul att det fungerade för dig!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.