forum,hjälp,tekniska-frågor

Åsikter om sajten

2015-05-02 08:29 #0 av: wildchild001

Hej allihopa! Hoppas ni alla trivs här! Jag skulle vilja höra från er vad ni tycker om sajten. Vad tycker ni bäst om? Kan något förbättras? Förslag på förändringar och vad som kan tillföras på sajten? Kommentera nedan!

Anmäl
2015-05-18 07:23 #1 av: JonasDuregard

Får man skriva inlägg som är kritiska mot EFT eller mot hur EFT används? Om inte borde du kanske ha en regeltråd där du skriver att det är förbjudet. 

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2015-05-18 07:41 #2 av: wildchild001

Självklart, var vänlig håll god ton dock. Ditt föregående inlägg togs bort pga att EFT inte nämndes en enda gång i intervjun, därför tyckte jag inte den passade här inne. Däremot talade de om hypnos och "tidigare liv terapi", vilka jag faktiskt har testat och kan hålla med dig om att de inte fungerar alls, det gjorde de inte på mig iaf. EFT däremot har hjälpt mig otroligt mycket, och det är anledningen till att jag startat denna sajten, för att hitta andra människor som också utövar EFT och för att kunna diskutera och dela tips och ideer. Jag är ingen expert på EFT men tycker det är otroligt intressant och har än så länge bara goda saker att säga om det. Hoppas det besvarar din fråga.

Anmäl
2015-05-18 08:43 #3 av: JonasDuregard

Så du tog bort den för att du "inte tycker den passade", och då syftar du på en länk till ett radioinslag som fanns med i slutet av mitt inlägg? Kunde du tagit bort länken men behpllit resten av tråden? Jag hade främst med den som bakgrundsinformation, om du vill kan jag länka direkt till enskilda EFT-terapeuter istället men jag trodde inte du skulle gilla det. 

Angående radioinslaget så ingick det EFT-terapeuter bland dem som påstod sig kunna behandla självmordsbenägna patienter. 

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2015-05-18 09:14 #4 av: wildchild001

Var exakt i reportaget pratar de om EFT? Jag har lyssnat igenom hela men har inte kunnat hitta det någonstans.

Anmäl
2015-05-18 09:24 #5 av: JonasDuregard

#4 De nämner inte EFT, men det ingick EFT-terapeuter i underlaget. 

Men det är inte det som är huvudfrågan, utan att du raderade en hel tråd för att du tyckte att en länk i trådstarten inte hade tillräckligt stark koppling till EFT. 

Kunde du inte nöjt dig med att skriva ett inlägg i tråden så kunde jag fått förklara kopplingen till EFT? Att radera hela tråden känns minst sagt drastiskt, och ger en bild av att du inte alls tillåter kritik mot EFT. 

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2015-05-18 09:33 #6 av: wildchild001

Du får jättegärna starta en ny diskussion, men se till att det är EFT som diskuteras då och blanda inte in en massa andra terapier, det är bättre att isåfall ta det på ett mer passande forum.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.