olika-tekniker

Likheter mellan Network Care och EFT?

2015-05-15 13:06 #0 av: Maleficum

Visste inte i vilken kategori jag skulle lägga detta.

Har aldrig tidigare hört talas om EFT men har i flera år gått på något som heter Network Care och när jag nu läste lite om EFT verkar vissa saker lite lika. Är det någon annan här som har erfarenhet av Network Care och EFT och har erfarenhet om skillnader och likheter och vad föredrar du?

Själv har jag fått mycket positivt av Network Care, mjukare i kroppen, mer positiva tankar, bättre mående, bättre självförtroende är bara några saker. Kan man uppnå samma saker med EFT?

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2015-05-15 13:28 #1 av: wildchild001

Passar utmärkt i den mappen du lagt det! Jag har ingen erfarenhet av Network Care men har använt EFT väldigt flitigt. EFT är ju något du kan göra på dig själv, medan det verkar som att Network Care kräver en terapeuts hjälp. Jag ska forska vidare på det, det låter minst sagt intressant och något snarlikt EFT.

EFT kan definitivt öka välmåendet och ens självförtroende, det har det åtminstone gjort för mig! Skrattar 

Anmäl
2015-05-15 14:03 #2 av: Maleficum

Ska helt klart kolla närmre på EFT, speciellt om man kan göra det själv hemma! Gör det ju lättare också då det ju tyvärr inte finns allt för många utövare av Network Care i Sverige. Känns som att båda sakerna utgår mycket från beröring.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2015-05-15 14:55 #3 av: wildchild001

Om du tittar under fliken "Introduktion till EFT" så finns där mycket bra och nyttig information om man är nybörjare :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.